Om os

Exclusive Lubricants

Vores koncept


Hos One Oil har vi flere års erfaring indenfor oliebranchen. Vi gør en ære i at kunne efterleve vores kunders ønsker, samt skaffe de bedste kvalitetsprodukter på markedet til konkurrencedygtige priser.

Da vi gerne vil se vores kunder mere som samarbejdspartnere, tilstræber vi os på at yde en høj og personlig service, hvor vi også håber på tilbagemeldinger fra kunderne om evt. forslag, ændringer eller ønsker. Som sagt, så er kundernes problem vores problem.

Og som vi siger her hos One Oil, (Vi kan det vi siger, og vi holder det vi lover).
Høj kvalitet


Vores olier er ikke baseret på genraffinerede baseolier og er derfor blandt de bedste på markedet. Vi har gjort os gode erfaringer med vores racing olier og additiver, som bære der hvor andre olier bryder.

Så oplever i problemer med at jeres ekstrem højt belastede maskiner eller motorer ikke kan holde, så har vi sandsynligvis løsningen til jer.

De fleste olier kan smøre, men det er altid under ekstrem belastning man finder ud af om olien er af ordentlig kvalitet.

Vores olier overholder de kvalitetskrav som skal til for at kunne efterleve de forskellige producenters fastsatte skifteintervalle.
Hurtig levering!


ASAP samt søn-helligdage/aften/nat og ferie leveringer efter mundtlig aftale.

Normalt for eksisterende kunder har vi 24/7 leveringsmuligheder.
Er min olie af god kvalitet?


Et spørgsmål som ofte bliver stillet, og som der findes mange forskellige svar og meninger om.

Motorerne som bliver fremstillet til biler i dag, er designet til at lave en næsten perfekt forbrænding. Og jo renere en forbrænding des færre sodpartikler og brændstofrester vil der blive tilført olien.

Og netop fordi motorerne i dag er blevet så meget bedre, bliver der kompenseret for dette ved at der lanceres olier som mange gange kun lige opfylder markedets gældende krav. De såkaldte "lav kvalitetsolier"


Producenterne af motorerne som fastsætter skifteintervallerne af olien, bestemmer disse udfra at olien der bliver påfyldt er af en høj kvalitet. Så påfylder man en olie af lav kvalitet, skal man ikke regne med at den kan overholde de fastsatte skifteintervaller.   


Vi har udfra faglig kendskab erfaret at der findes nogle simple måder, hvor man kan få svar på om olien man bruger er af en dårlig kvalitet.

Hvis olien har tendens til let at fordampe. Fordampning af olie vil skabe aflejringer af sod inde i motoren. Normalt sætter soden sig på undersiden af ventildækslet, og i værste tilfælde vil soden sætte sig på ventiler og stempelringe og derved skabe motorhavari.

Fordampning af olie kan endvidre medfører skade på katalysatorer, EGR-ventiler samt partikelfiltre, da de afbrændte dampe vil passere disse.       

    One-Oil Copyright © All Rights Reserved

2019